financieën

Mijn positieve ervaring met Euroclix

online inkomen

online inkomenOnline spaarprogramma’s, daar trapt toch niemand meer in tegenwoordig?

Ik moet je eerlijk bekennen dat ik er een flink aantal geprobeerd heb zonder dat het me echt iets opleverde. Toch ken ik één uitzondering en dat is Euroclix. Vandaar dat ik mijn ervaringen graag met je deel. En nee, ik heb geen aandelen, ben hier ook niet voor gevraagd door iemand die ik ken die heel toevallig bij Euroclix werkt (ik ken niemand daar) en ben ook zeker niet van plan om daar binnenkort te gaan solliciteren! Zelfs niet in de verre toekomst. Waarom ik hier dan zomaar uit mezelf reclame maak? Omdat ik graag positieve ervaringen deel. Iedere euro die je verdient als superheldin is er weer eentje, nietwaar?

Wat is Euroclix?

Als je je aanmeldt bij Euroclix (is lekker gratis) kan je met verschillende online activiteiten punten verdienen. Die punten heten -heel toepasselijk- clix. Wanneer je genoeg punten hebt, kan je deze om laten zetten in euro’s die naar je bankrekening overgemaakt worden. Een belangrijke activiteit is online winkelen. Vrijwel alle grotere winkels, en ook nog heel veel kleinere trouwens, zijn aangesloten bij Euroclix. Door via de website van Euroclix naar deze winkel te gaan, spaar je bij iedere aankoop automatisch clix. Zeker wanneer je gebruik maakt van een speciale actie, loopt dit snel op. Verder kan je clix verdienen door e-mails te lezen en mee te doen aan online enquêtes.

Dat is nog niet alles, er zijn nog veel meer mogelijkheden om clix te verdienen. Je kan bijvoorbeeld een credit card aanschaffen via Euroclix. Met iedere aankoop die je daarmee doet, verdien je clix. Overweeg je om over te stappen van energieleverancier of internetprovider? Doe dit via Euroclix en je hebt meteen weer een flink aantal clix in the pocket. 

Zijn er geen nadelen? Jawel, je krijgt behoorlijk veel e-mails opgestuurd. Hoewel je voor elke mail die je opent dus een clix verdient, kan ik me voorstellen dat je af en toe wat geïrriteerd raakt door al deze mailtjes. Ik heb dit opgelost door een e-mailadres op te geven waar ik niet iedere dag op kijk. Dit e-mailadres heb ik ook niet aan mijn telefoon gekoppeld, ik krijg dus ook niet de hele dag door notificaties als er een mail afgeleverd wordt. Toch weegt dit nadeel voor mij niet op tegen de voordelen.

Hoe word je lid?

Dat gaat heel eenvoudig door op deze link te klikken. Het leuke van Euroclix is bovendien ook nog dat je weer extra clix krijgt als mensen zich via jou aanmelden (dus als je op de net genoemde link klikt, bedankt!!!). Je maakt eenvoudig een account aan en kan meteen beginnen met het sparen van clix.

Heb jij ervaring met online spaarprogramma’s?

Social Media
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *